Groepsfitness

Bodypump
Bodypump is de perfecte training om vet te verbranden en een strak lichaam te krijgen. Het is een spierverstevigende training met gewichten waaraan vrijwel iedereen mee kan doen. Tijdens de training worden alle belangrijke spiergroepen zoals benen, billen, borst, rug, armen & buik onder handen genomen. Een voordeel van Bodypump is dat iedere deelneemster zelf bepaalt of ze licht of zwaar wenst te trainen. Bodypump beoefenen levert nog meer voordeel op:
  1. Tijdens een training verbrand je circa 500 calorieën.
  2. Verbetert je kracht.
  3. Verbetert je algehele conditie.
  4. Vormt en toont je spieren.
  5. Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen.)
  6. Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen.

CX Worx
CX Worx is een dynamische coretraining voor je buik-, bil- en rugspieren. Je krijgt een snelle en efficiënte workout in slechts 30 minuten. Door CX Worx raak je in shape en voel je je sterker dan ooit. Je verbetert de functionele kracht ter bevordering van je balans en mobiliteit. Je zult ontdekken dat een sterke core een positief effect heeft op de fysieke gezondheid.


Total Workout
Total Workout is een intervaltraining en bestaat uit twee onderdelen:
  1. De conditie wordt verbeterd door een eenvoudige maar afwisselende steptraining. De intensiteit kan iedere deelnemer zelf bepalen. Dit kan door middel van te variëren in de hoogte van de step en de intensiteit van de bewegingen.
  2. Alle spieren komen tijdens het spierversterkende gedeelte aan bod: benen, billen, borst, rug, armen & buik. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende weerstanden zoals halters, losse gewichten, weerstandselastieken en eigen lichaamsgewicht. Iedere deelneemster bepaalt zelf of ze licht of zwaar wil trainen. 


Grit Plyo
Grit Plyo is een intense workout, gebaseerd op explosieve sprongoefeningen die snel resultaten geven. Door sprongoefeningen en kracht- & behendigheidstraining te combineren, krijg je door deze trainingssessies van 30 minuten op een step een krachtig, behendig en atletisch lichaam. Tijdens de training word je ondersteund door een getrainde coach die bij je op de vloer staat, je tot hetuiterste drijft en ervoor zorgt dat je je resultaten behaalt. Het beoefenen van Grit Plyo:

1.     Verhoogt explosiviteit, snelheid en beenkracht.
2.     Verhoogt uithoudingsvermogen van de spieren.
3.     Verbetert je conditie.
4.     Versnelt de vetverbranding.


Functional Training
Functional Training is een intense circuit training waarbij je gebruik maakt van verschillende fitnessmaterialen zoals Kettlebell, Quick Ladder, Gymballs, Stroops. De focus ligt op krachttraining, uithoudingsvermogen, snelheid en flexibiliteit. Functional training is voor zowel de beginnende als gevorderde sporter een uitdaging.


Zumba
Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Het is een workout geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende training. Het bevat elementen van Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton & Hiphop. Het is een makkelijk te volgen workout op vrolijke, opzwepende muziek die er voor zorgt dat je gewoon niet stil kunt blijven staan. Lol hebben en gemiddeld 750 calorieen verbranden. Wie gaat de uitdaging aan?!Zumba Toning
Tijdens Zumba Toning maak je gebruik van Toning Sticks: lichte gewichtjes die het geluid maken van sambaballen. Er worden eenvoudige danspassen gecombineerd met spierversterkende oefeningen. Terwijl je lekker aan het bewegen bent op de verschillende dansritmes ben je ook je spieren intensief aan het trainen. Zumba Toning is een "Fun To Do" Workout. Zowel de beginnende als de meer ervaren sporter zullen de workout als uitdagend ervaren. Dans ervaring is niet noodzakelijk. De bewegingen zijn eenvoudig te volgen.